BIOTRIN je nezisková organizace vytvořená vědeckými
pracovníky pro šíření informací o moderních biotechnologiích.
Je tu pro vaši informaci a jako fórum vašich názorů.

Jak poznáme kvalitu? Čokoláda, kakao a výrobky z nich

Brožura nabízí nejen informace o konkrétních kritériích ve vztahu ke kvalitě čokolády, kakaa a výrobků z nich, ale také zajímavou historií kakaa a čokolády a principy technologie výroby.

Autor: Jana Čopíková

Č. vydání: svazek č. 12, 1. vydání, září 2015

 

Ke stažení zde: cokolada-kakao-a-vyrobky-z-nich.pdf

Aktuálně

BIOTRIN MĚNÍ LOGO


NOVÉ ČÍSLO BULLETINU SVĚT BIOTECHNOLOGIÍ

VESMÍRNÉ BIOTECHNOLOGIE


uspořádali jsme pro vás

SEMINÁŘ

VESMÍRNÉ BIOTECHNOLOGIE

Záznam a podcast jsou dostupné na YouTube



ZPRÁVA Z KONFERENCE
NBT - naděje v boji s klimatickou změnou


uspořádali jsme pro vás

NBT KONFERENCI

26.5. 2022 | BIOTRIN



 

 

Top